EPALE – новата електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Уважаеми колеги,

във връзка с развитието на EPALE – новата електронна платформа за учене на възрастни в Европа, достъпна на адрес: http://ec.europa.eu/epale/bg/node/1 ще Ви бъдем задължени ако отделите няколко минути и вземете участие в проучването на Европейската комисия за начина, по който бихте искали да се развива този ресурс.

От Вашите отговори ще бъдат създадени насоките за развитие на платформата и ресурсите, които считате за важни, ще бъдат приоритетно обезпечени, като колкото повече отговори получим толкова по-точна и обективно ще е нашата визия за това какво очакват професионалистите в сектора за учене на възрастни, така че насърчете и Ваши колеги да участват за да развием заедно един полезен и информативен портал.

Проучването е достъпно на адрес: 
http://ec.europa.eu/eusurvey/runner/EPALE_First_User_Survey?surveylanguage=BG като не изисква регистрация. Можете да посочите мейл адреса си единствено ако искате да получите обобщени резултати от цялoто изследване, а иначе самото попълване отнема само няколко минути и сме сигурни, че няма да е проблем за Вас.

Благодарим Ви за участието и се надяваме новият портал да стане едно полезно и  важно място за цялата ни общност.

С уважение, 
Екип на националната организация, отговорна за EPALE

Министерство на образованието и науката, 2024