НАЦИОНАЛНИ ДНИ ЗА УЧЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ – Бургас 2016

new-bitmap-image

НАЦИОНАЛНИ ДНИ ЗА УЧЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ – БУРГАС 2016

На 6 – 8 октомври в Бургас ще се проведат вторите Национални дни за учене през целия живот. В различните събития ще вземат участие над 300 образователни експерти, учители, директори на училища, представители на деловите среди, на местната власт, на неправителствени организации и гости от чужбина.

Ще бъдат организирани различни събития, като обмен на добри практики в сектора за учене на възрастни, изложение – базар и демонстрации на институции и организации за образование и обучение на възрастни, информационен ден за популяризиране на Електронната платформа за учене на възрастни в Европа (EPALE), публична лекция на тема “Професионалното обучение на възрастни – ключов фактор за устойчиво социално-икономическо развитие”, редица културни прояви и др.

В различните прояви ще вземат участие областните и заместник-областните координатори за учене на възрастни от цяла България, директори и учители от Националната мрежа за образование и обучение на възрастни, възрастни обучаеми, представители на различни държавни институции,на неправителствени организации и на социалните партньори.

По време на дните ще бъдат връчени награди за принос към развитието на сектора на учене на възрастни в страната, както и за най-добър ресурс/добра практика, публикуван от български потребител на Електронната платформа за учене на възрастни в Европа (EPALE).

Програма на събитието може да изтеглите от ТУК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Министерство на образованието и науката, 2024